Vybrané aspekty projektového riadenia školských projektov v kontexte metodiky PRINCE2 - Pankevič, Michal
Prezentovanie niektorých náležitostí jednej z metodík projektového riadenia - metodika PRINCE2, pričom pozornosť sa sústreďuje na tzv. "projektovú sedmičku", t. j. na sedem princípov a sedem procesov riadenia projektov v školstve. Definícia pojmov projekt a projektový manažment tak, ako ich uvádza literatúra. Rozdiel medzi projektovým riadením a riadením projektov.