Ekonomika v kultúre, kultúra v ekonomike - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Ekonomika je kultúrna, je sociálne konštruovaná. Praktiky, ktoré vytvárajú trhy nie sú čisto trhové, sú to spoločensky zdieľané praxe.