[KRŠÁK, B. – ŠTRBA, Ľ. – SIDOR, C. 2021. Inovačný manažment. Ostrava: Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava, 2021. 92 s. ISBN 978-80-248-4586-9.] - Dugas, Jaroslav, 1967-
Recenzia na monografiu Inovačný manažment. Monografia posudzuje a navrhuje konkrétne riešenia v oblasti inovačného správania, poskytuje základné poznatky z teórie inovačných procesov, popisuje prístupy k riadeniu tvorby a k realizácii inovácií s poukázaním na nové formy, nástroje a techniky manažmentu inovácií.