Zmeny v daňovej legislatíve a ich dopady na podnikateľský sektor - Teplická, Katarína
Daňová oblasť na Slovensku prechádza mnohými zmenami. Zmeny v daňovej legislatíve výrazne ovplyvňujú podnikateľský sektor. V príspevku autorka poukazuje na základné zmeny v daňovej legislatíve.