On the Role of an Intellectual - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Úloha intelektuála v súčasnom systéme. Štrukturálny rozdiel medzi intelektuálmi a neintelektuálmi, ktorý intelektuálov stavia do pozície nadvlády.