Novely DPH, ZDP a daňového poriadku od 2023 - Jurišová, Simona
Daňové zákony SR každý rok prechádzajú novelizáciami a prinášajú rôzne zmeny a tak je to aj v roku 2023. Stručný prehľad vybraných zmien účinných od 1. 1. 2023 a od 1. 1. 2024. V praxi je potrebné používať úplné znenia zákonov (www.slov-lex.sk).