Ohlásila sa vám daňová kontrola? - Drozd, Marián
Keď sa daňový úrad ohlási na daňovú kontrolu alebo keď sa proti vám začne daňové konanie, môžete zostať zneistení, ako postupovať ďalej. Základné oboznámenie s procesom daňovej kontroly od jej začatia po ukončenie, vrátane možnosti podať opravný prostriedok (odvolanie) voči rozhodnutiu o dorubení dane a taktiež poukázať na "prekvapenia", s ktorými sa môžete počas kontroly stretnúť.