What Drives the Choice of Seed Storage Structures? Evidence From Certified Maize Traders in Ghana - Obeng-Boateng, Priscilla
Výskum v hodnotovom reťazci osiva v Ghane sa sústredil na farmárov, s menším dôrazom na činnosti obchodníkov s osivom, hoci sú kritickým spojením medzi producentmi osiva a farmármi. Infraštruktúra dostupná pre ich obchod má výrazný vplyv na semená, ktoré ponúkajú na predaj. Táto štúdia skúma typ štruktúr na skladovanie semien, ktoré používajú obchodníci so semenami kukurice v regióne Brong Ahafo. Skúmali sa aj faktory, ktoré ovplyvnili ich výber.