Általános társadalmi helyzetkép a szlovákiai szociális gazdaság kontextusában - Pongrácz, Eva, 1971-
Vývoj celkového počtu obyvateľov Slovenska. Vývoj populácie mužov a žien na Slovensku. Vekové zloženie obyvateľstva Slovenska. Vývoj miery nezamestnanosti v Slovenskej republike. Vývoj minimálnej a priemernej mzdy v SR. Situácia v sociálnej ekonomike na Slovensku.