Helyzetkép a szociális gazdaságban foglalkoztatottak életminőségének néhány aspektusáról - Pongrácz, Eva, 1971-
Hodnotenie kvality života zamestnancov v sociálnej ekonomike - dotazníkový prieskum. Skúmanie kvality života daných zamestnancov z rôznych aspektov, najmä z oblasti pracoviska, bytovej situácie, príjmu, zdravotného stavu, atď. Dotazníkového prieskumu sa zúčastnilo 101 respondentov, z toho 36 mužov a 61 žien.