Esettanulmányok a szociális gazdaságról Szlovákiában - Pongrácz, Eva, 1971-
Integrácia znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie na trhu práce. Začlenenie zdravotne postihnutých ľudí na trh práce a zabezpečenie bývania - chránená dielňa a chránené bývanie. Pomoc sociálne slabším rodinám. Sociálny podnik podporujúci regionálny rozvoj – integrácia na trhu práce.