A szociális gazdaságban dolgozók munka-és életkörülményei: Magyarország – Románia – Szlovákia - Patyán, László
Autori v štúdii skúmajú podobnosti a rozdiely v pracovných a životných podmienkach pracovníkov v sociálnej ekonomike v troch krajinách (Maďarsko, Rumunsko, Slovensko). Situácia na trhu práce a pracovné postoje. Príjmová situácia pracovníkov v sociálnej ekonomike.