Application for Python Programming Language Education Developed by Unity Engine - Hlavatý, Michal
Cieľ článku je prezentovať vzdelávaciu hru, ktorá bola vyvinutá na Unity 3D podklade. Hra sa zameriava na základy programovania v jazyku Python. Pred a po hre museli účastnici vyplniť formulár, ktorý pomohol pri analýze projektu.