Cryptocurrencies and Traditional Assets: Decoding the Analogy from Emerging Economies with Crypto Usage - Gupta, Nupur
Tento dokument skúma vzťah kryptomien so štyrmi tradičnými aktívami: vlastným imaním, fiat menou, ropou a zlatom v Nigérii, Vietname, na Filipínach, v Turecku a Peru.