Vylúčenie zamestnancov alebo členov správneho orgánu - Hrtánek, Ladislav
Príspevok sa zaoberá predpojatosťou a vylúčením zamestnancov, resp. členov správneho orgánu v správnom konaní, pričom uvádza tiež praktické príklady a súvisiace upozornenia.