Príspevok zamestnávateľa na štátom podporované bývanie - Mičudová, Tatiana
Článok poukazuje na právnu úpravu štátom, podporovaného nájomného bývania z hľadiska zamestnávateľa, vystupujúceho tiež v pozícii prevádzkovateľa podľa právnych predpisov v oblasti ochrany osobných údajov (GDPR).