Will Changes in the Common Agricultural Policy Bring a Respectful Approach to Environment in EU Countries? - Bielik, Peter
Návrh Spoločnej poľnohospodárskej politiky (SPP) EÚ na obdobie rokov 2023 – 2027, ktorý prináša spravodlivejšiu, ekologickejšiu a výkonnejšiu SPP, ktorej cieľom je zabezpečiť udržateľnú budúcnosť pre európskych poľnohospodárov, poskytnúť viac cielenú podporu pre menšie farmy a umožniť členským štátom väčšiu flexibilitu prispôsobiť opatrenia miestnym podmienkam.