Bitcoin Transaction Fees, Miners' Revenue, Concentration and Electricity Consumption: A Failing Ecosystem - Rech, Frederik
Štúdia poskytuje významné politické a regulačné dôsledky pre Bitcoin konkrétne a celý krypto priemysel vo všeobecnosti. Bitcoin a jeho dlhodobá udržateľnosť. Uhlíková stopa Bitcoinu a negatívny vplyv Bitcoinu na životné prostredie. Motivácia baníkov k využívaniu čistých zdrojov energie.