Chceme být férovým parťákem našich zaměstnanců - Šindelářová, Jaroslava
Rastúca neistota v živote. Potreba zabezpečenia istoty a predvídateľnosti vo firme. Reagovanie na meniace sa potreby klientov. Potreba uplatňovania v prijímaní zamestnancov znalosť lokality a vekovú diverzitu. Nástroje stabilizácie zamestnancov. Podpora kariérneho rastu. Možnosti vyváženosti pracovnej záťaže zamestnancov.