Do R&D Subsidies Improve Operational Performance? New evidence from China - Zhou, Qingjie
Skúmanie ako zlepšiť prevádzkovú výkonnosť čínskych digitálnych firiem. Cieľom tejto štúdie je analyzovať mechanizmus vplyvu dotácií na výskum a vývoj na prevádzku výkonnosti odvetvia digitálnej ekonomiky. Pomocou panelových údajov o digitálnej ekonomike priemyslu od roku 2008 do roku 2017 autori vytvorili model na meranie mechanizmu vplyvu dotácie na výskum a vývoj na prevádzkový výkon.