Financial Stability and Income Inequality in Developing Countries - Rutendo Magwedere, Margaret
Skúmanie vzťahu medzi finančnou stabilitou a príjmovou nerovnosťou v 35 rozvojových krajinách od roku 2004 do roku 2020 pomocou systémovej generalizovanej metódy odhadu momentov (GMM).