Do třetice k transpozici Směrnice ECN+ - Petr, Michal
Tzv. Smernica ECN+ mala byť do českého práva transportovaná začiatkom roku 2021. Doteraz sa tak nestalo. Poslanecká snemovňa ale nedávno začala prejednávať ďalší návrh transpozičného zákona. Ako ďaleko sa tento posledný návrh odlišuje od toho predchádzajúceho a je možné ho pokladať za dostačujúci pre riadnu transpozíciu smernice?