Current Trend of Industry 4.0 in Logistics and Transformation of Logistics Processes Using Digital Technologies: An Empirical Study in the Slovak Republic - Richnák, Patrik, 1988-
Digitálna transformácia smerom k Industry 4.0 ako nevyhnutnosť pre podniky. Logistika prechádza výraznou transformáciou podporovanou revolučnými technológiami Industry 4.0. V príspevku boli použité klasické a aj špeciálne vedecké metódy. Analyzované podniky vnímajú digitálnu transformáciu v logistike a to hlavne vo výrobnej logistike. Pri implementácii v rámci Industry 4.0 v logistike podniky čelia investičným nákladom. Zistenie významných vzťahov medzi logistikou a vybranými technológiami Industry 4.0.