The Role of Intellectual Capital in the Era of Industry 4.0: A Theoretical Approach - Dancaková, Darya
V súčasnosti čelíme značným ekonomickým a sociálnym výzvam v dôsledku novej éry technologickej transformácie spojenej s Priemyslom 4.0. Táto prebiehajúca technologická revolúcia viedla k novej fáze ekonomiky založenej na inovatívnych obchodných modeloch s pridanou hodnotou, kde sa správa nehmotného majetku stala jednou z kľúčových otázok všadeprítomnej digitalizácie.