Průmysl 4.0 kvalifikované tiskaře nenahradí - Kaclová, Markéta
Rozhovor s personálnou manažérkou Ing. Zuzanou Hájnou, ktorá nastupovala do firmy pred pandémiou. Riešenie problémov ukrajinských rodín počas vojny, riešenie problémov s nedostatkom materiálu a tiež jeho extrémneho zdražovania a napätej situácie na trhu práce.