Akt o digitálních trzích vstoupil v platnost - Nersesjan, Robert
Digitálne odvetvie sa v posledných rokoch stalo pre Európsku komisiu s drobnou mierou zveličenia stálym zdrojom nových prípadov a šetrenia. Krížová výprava, ktorú Komisia vedie proti technologickým gigantom, už má za výsledok miliardy eur na pokutách a hlavne po pomerne nedávnom rozsudku vo veci Google Shopping môže potenciálne viesť až k stovkám miliardám EUR v uplatnených nárokoch na náhradu škody.