Zmeny v zákone o pedagogických a odborných zamestnancoch reflexia zmien z roku 2022 - Matulová Juríková, Zdenka
Sumarizácia zmien z oblasti legislatívy, ktoré nastali v r. 2022 v zákone č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zameranie sa na tému pracovnej činnosti, nadčasov, vzdelávania, bezúhonnosti, dohody, mlčanlivosti, kariérovom stupni, špecializovanej činnosti a profesijnom rozvoji.