Prečo učím CLIPS, aj keď sa to zdá mnohým staromódne - Rakovská, Eva, 1963-
V rámci študijného programu Hospodárska informatika je potrebné sa zaoberať aj významom využívaním umelej inteligencie v praxi. Príspevok ukazuje aké miesto majú aj deklaratívne programovacie jazyky v pochopení umelej inteligencie, ktorá nie je iba strojové učenie ako sa často v dnešnej dobe prezentuje.