An Analysis of the Iran-Afghanistan Relations after the Taliban Takeover of 2021 - Dančo, Ján, 1996-
História vzťahov Iránu a Afganistanu a prepojenia medzi Teheránom a Talibanom. Kľúčové aspekty ich spolupráce, ktoré sú životne dôležité pre ich štátnu príslušnosť a záujmy.