Increasing Citizen Involvement in Participatory Budgeting - Klimko, Roman, 1985-
Cieľom tejto štúdie je prezentovať poznatky z výskumného projektu, ktorý skúma možnosti, ako zlepšiť zapojenie občanov do participatívneho rozpočtu. Autori spolupracovali s mestom Hlohovec a použili behaviorálne intervencie na zvýšenie počtu predložených projektov a účasti voličov.