Retence klíčových zaměstnanců a nástupnictví - Eisel, Juraj
Preferencia ústretových a stabilných zamestnancov. Potenciál a riadenie kariéry kľúčových zamestnancov. Meranie stability zamestnanca, jeho potenciál a kariérne očakávanie. Osobný plán, rozvoj a riadenie kariéry.