Dopady prijatých opatrení vlády Slovenskej republiky na hrubý domáci produkt v súvislosti s pandémiou COVID-19 - Škvarková, Miroslava
Cieľom príspevku je prostredníctvom sekundárneho výskumu zistiť dopady prijatých ekonomických opatrení na HDP za obdobie rokov 2019 až 2021. Predstavenie všetkých dostupných foriem poskytovania pomoci vládou Slovenskej republiky. Analýza, či prijaté opatrenia mali pozitívny dopad na výkon ekonomiky.