Cannabis banking - stane se konopí brzy pro banky byznysovou příležitostí? - Pavel, Daniel
Legalizáciou predaja marihuany v USA vzniká pre banky nová biznisová príležitosť, označovaná ako "cannabis banking". Situácia s konopným priemyslom v Európe.