Výkon inej zárobkovej činnosti podľa Zákonníka práce po novele - Mičudová, Tatiana
Článok informuje o možnostiach zamestnávateľa vo vzťahu k obmedzeniu zárobkovej činnosti zamestnanca, ktorá má k predmetu činnosti zamestnávateľa konkurenčný charakter, či už počas trvania pracovného pomeru, alebo po jeho skončení. Príspevok poukazuje aj na poslednú novelu, ktorá sa dotkla problematiky inej zárobkovej činnosti zamestnanca, ktorá však nemá konkurenčný charakter.