Přímá podpora jako nástroj pro efektivní hospodaření se srážkovou vodou - Hejduková, Pavlína
Hľadanie nových nástrojov a postupov na efektívne hospodárenie s dažďovou vodou je nevyhnutné, pričom už teraz je možné použiť mnoho rôznych nástrojov a opatrení. Jeden z dôležitých ekonomických nástrojov je priama podpora vo forme projektov, ktoré finančne podporujú moderné a zároveň udržateľné postupy hospodárenia s dažďovou vodou. Priama podpora, ktorá sa poskytuje a používa v Českej republike.