Low-Wage Employment in Czechia: A Persistent Burden - Fialová, Kamila
Analýza rozsahu, charakteru a pretrvávania nízkopríjmovej zamestnanosti v Česku. Skúmanie determinantov nízkej mzdy - vzdelanie, vek, pohlavie, kvalifikácia, atď. Sociálne a individuálne problémy, ktoré môže spôsobiť zamestnanosť s nízkymi mzdami v Česku. Presadzovanie politiky rovnakého odmeňovania mužov a žien.