Measuring Monetary Policy in Emerging Economy: The Role of Monetary Condition Index - Thanh Trung, Bui
Index menových podmienok (Monetary Condition Index) ako indikátor menovej politiky. Úloha MCI (Monetary Condition Index) ako opatrenia menovej politiky v rozvíjajúcich sa ekonomikách, ktoré sledujú inflačné cielenie pomocou modelu VAR. MCI ako užitočný ukazovateľ, ktorý dokáže predpovedať zmeny v nastavení menovej politiky a vývoja inflácie. Empirické štúdie použitia MCI.