Podvodné e-shopy sú opäť na scéne - Janiga, Ivan
Klamliví predajcovia lovia svoje obete najmä imitovaním slávnych športových značiek. Slovenská obchodná inšpekcia upozorňuje na rozmach istého typu podvodných internetových aktivít. Páchatelia sa vydávajú za svetoznáme značky, keď registrujú takmer identický názov ako originál.