Performance management jako skvěle naladěný nástroj - Muroňová, Veronika
Aktualizácia performace managementu - prvky, ktoré sa musia zvažovať. Vplyv firemnej kultúry na riadenie výkonu. Spätná väzba zamestnancom v nových podmienkach. Dôležitosť bezpečného prostredia a flexibility pri odovzdávaní spätnej väzby.