Za hranicami sa nám páči - Alenová, Gabriela
Počet voľných pracovných miest v Európskej únii je najvyšší za posledných desať rokov a v niektorých prípadoch dokonca prekračuje čísla pred pandémiou. Za prácou do zahraničia odchádzame pre lepšiu mzdu a pracovné podmienky.