Co dělají výkonné týmy jinak - Hovorka, Petr
Vysoko výkonné tímy robia niektoré veci inak. Päť kľúčových rozdielov, ktoré zdôrazňujú zásadnú úlohu úzkeho prepojenia medzi kolegami ako hnacej sily tímovej výkonnosti. Telefonovanie si medzi kolegami. Dobre premyslené porady. Venovanie času aj nepracovným témam. Oceňovanie práce druhých. Zamestnanci sú autentickejší.