Čím kúriť a pritom ušetriť - Alenová, Gabriela
Veľkoobchodné ceny plynu už od minuloročnej jesene strmo stúpajú. Od ruskej invázie na Ukrajinu navyše jeho cena na európskych trhoch ešte viac kolíše. Na Slovensku sú na zemný plyn pripojené dve tretiny domácností. Množstvo Slovákov preto rieši otázku, ako a čím kúriť, aby ušetrili aspoň za vykurovanie.