[Česká rozvojová spolupráca v zajatí „rozvoja“] [Ondřej Horký: Česká rozvojová spolupráce. Diskursy, praktiky, rozpory] - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Recenzia na publikáciu, ktorá mapuje diskurzy a praktiky českej rozvojovej pomoci a spolupráce medzi rokmi 1995 – 2009.