Môžu preferenčné hlasy uľahčiť vstup žien do vrcholovej politiky? - Gyárfášová, Oľga
Stratégie a výsledky slovenských parlamentných volieb v roku 2020 v rodovej perspektíve. Determinanty dlhodobého nedostatočného zastúpenia žien vo vrcholovej politike. Typy kandidátnych listín a a nízke politické zastúpenie žien. Požiadavky voličov.