Prvý veľký prípad vtáčej chrípky na Slovensku - Janiga, Ivan
Štátna potravinová a veterinárna správa potvrdila prvý väčší prípad nákazy u nás. Na farme na západe krajiny museli veterinári usmrtiť 5665 kusov hydiny.