[Myslime postkoloniálne!] [Havránek, Vít, Lánský, Ondřej (eds.). 2013. Postkoloniální myšlení IV. Praha: tranzit.cz.] - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa venuje problémom koloniality, dekolonizácie, zmenám, ktoré so sebou prináša globalizácia, atď.