Infláciu ovplyvňujeme aj sami - Morvay, Karol, 1973-
Vrchol súčasnej inflačnej vlny má svetová ekonomika už zrejme za sebou. To neznamená okamžitý koniec problémov u nás, skôr svetielko na konci tunela. A dobrý moment na zamyslenie o tom, čo ešte robíme nedobre. V záujme zvládnutia zvyšku súčasnej vlny aj poučenia pre prípadné budúce.