Renewable Energy Sources and Its Impact on Employment in the Globalized Environment - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Energetický prechod ponúka významné pracovné príležitosti v rôznych krajinách a trhových segmentoch. Trendy vo vzdelávacích požiadavkách energetického sektora volajú po lepšej koordinácii medzi sektorom a vzdelávacími inštitúciami. Bude potrebný integrovaný prístup k pracovnej a vzdelávacej politike a plánovaniu na riešenie tejto výzvy a tiež kvôli lepšej integrácii vzdelávacích požiadaviek v energetickom sektore s požiadavkami iných sektorov.