Zaměstnancova cesta nezná zkratky - Klusáčková, Jana
Nedostatok kvalifikovaných pracovníkov. Zabezpečenie zamestnancovi výnimočnú skúsenosť a zmysel práce. Kvalita prijímacieho pohovoru. Realizovať kultúru firmy. Podpora silných stránok zamestnancov. Rozvoj a spravodlivé oceňovanie zamestnancov. Dôstojný odchod z firmy. Optimalizácia životného cyklu zamestnanca.