Demand for the Food Diversity in Central and Eastern European Countries: An Evidence from Slovakia - Cupak, Andrej, 1988-
Odhad dopytu po potravinovej rozmanitosti v strednej a východnej Európe. Rozmanitosť potravín ako ukazovateľ kvality stravy a jeden z meradiel stavu potravinovej a nutričnej bezpečnosti domácností. Faktory, ktoré vplývajú na dopyt po potravinovej rozmanitosti - vzdelanie, vek, postavenie v zamestnaní, regionálne charakteristiky, príjmy domácností, atď.